Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Η επόμενη ταινία James Bond το 2016!

Φωτογραφία για Η επόμενη ταινία James Bond το 2016!Ο Daniel Craig, ο ηθοποιός ο οποίος αμφισβητήθηκε εντονότατα αλλά κατάφερε να κλείσει στόματα με την τελευταία ταινία (βλέπε Skyfall) θα ενσαρκώσει τον «πράκτορα 007» για τουλάχιστον δύο ακόμη ταινίες, πράγμα που θα τον καταστήσει τον τρίτο μακροβιότερο James Bond, μετά τους Roger Moore(που κρατάει τα ηνία με 7 εμφανίσεις) και τον Sean Connery, που έχει 6. 

Επίσης να επισημάνουμε και πως ο Daniel Graig έχει γίνει ο πιο καλοπληρωμένος μεταξύ όλων των ηθοποιών που έχουν υποδυθεί τον Bond τα τελευταία 50 χρόνια. Για τις δύο επόμενες ταινίες θα του καταβληθεί το ποσό των 31 εκατομμυρίων λιρών, μία συμφωνία, η οποία κλείστηκε μετά την επιτυχία του Skyfall.

Έτσι λοιπόν το 2016 απ'ότι φαίνεται(αν όλα πάνε σύμφωνα με το πρόγραμμα) θα γιορτάσουμε τα 50 χρόνια James Bond!

Κατά τη διάρκεια μιας συνδιάσκεψης με τους επενδυτές στις 19 Μαρτίου, ο Διευθύνων Σύμβουλος της MGM Gary Barber έδωσε μια ενημέρωση σχετικά με την νέα ταινία.

Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για το franchise, ανυπομονούμε να ανακοινώσουμε σύντομα ένα σκηνοθέτη. Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στη διαδικασία ανάπτυξης του σεναρίου με τους συνεργάτες μας. Ελπίζουμε μέσα στα επόμενα τρία χρόνια να κυκλοφορήσει.


ΠΗΓΗ : coutsobolistas
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger Widgets