Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2013

H Samsung ετοιμάζει το Galaxy S IV mini

H Samsung ετοιμάζει το Galaxy S IV miniΤαυτόχρονα με τη δημιουργία του Galaxy S IV, από ότι φαίνεται, θα πρέπει να περιμένουμε να κάνει την εμφάνιση του και το Galaxy S IV mini.

Η φήμη, η οποία προέρχεται από την αξιόπιστη ιστοσελίδα SamMobile, υποδεικνύει πως η γραμμή παραγωγής της κορεατικής εταιρίας παράγει, την ίδια στιγμή και τον μικρό αδερφό της ναυαρχίδας της. Μάλιστα, κάποιες πολύ αισιόδοξες προβλέψεις κάνουν λόγο και για την εξέλιξη ενός Galaxy ρολογιού χειρός. Όλα αυτά μαζί, όπως τονίζουν οι πηγές, αποτελούν το σχέδιο «Project J» της εταιρίας.

Όλα αυτά είναι ακόμα σε πρώιμο στάδιο και στο σημείο αυτό μπορούμε μόνο να κάνουμε υποθέσεις για τα μελλοντικά σχέδια της Samsung. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό τίποτα, για το Galaxy Mini S4 και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, και το μόνο που μπορούμε να υποθέσουμε είναι ότι θα έχει μικρότερη οθόνη.

Σίγουρα θα μάθουμε περισσότερα στο μέλλον και ιδιαίτερα στην επερχόμενη έκθεση MWC 2013, όπου αναμένουμε η Samsung να μας εκπλήξει ευχάριστα για ακόμα μία φορά.
kathimerini.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger Widgets