Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Σφραγίζει την παραμονή και βλέπει ψηλότερα ο ΟΦΗ


Στον ΟΦΗ γνωρίζουν πολύ καλά πως το αυριανό παιχνίδι κόντρα στον Πλατανιά αποτελεί κλειδί για την παραμονή και γι' αυτό θέλουν το τρίποντο, ώστε να εξασφαλιστούν και από κει και πέρα να θέσουν υψηλότερους στόχους.
Οι ασπρόμαυροι μπορεί να έχουν μια βαθμολογική διαφορά από τις τελευταίες θέσης της βαθμολογίας, ωστόσο όπως γνωρίζουν καλά και οι ίδιοι ένα ανάποδο αποτέλεσμα και ειδικά κόντρα σε μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους μπορεί να φέρει μπούμερανγκ τα πράγματα.

Ετσι, είναι απόλυτα συνηδειτοποιημένοι και συγκεντρωμένοι ενόψει της αναμέτρησης με τον Πλατανιά, προκειμένου να πάρουν τη νίκη, να σφραγίσουν την παραμονή και κατόπιν να κοιτάξουν ψηλότερα.

Υπό καταρρακτώδη βροχή στο ΒΑΚ ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ. Ο Γιάννης Πετράκης είναι στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει κάποιο ιδιαίτερο αγωνιστικό πρόβλημα, με εξαίρεση τον τραυματία Χαριτωνίδη. 

Στην 20άδα που επέλεξε ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός βρίσκονται οι Γουναρίδης, Κουρδάκης, Μακρής, Ζαχαράκης, Βιτώρος, Ζορμπάς, Κανούλας, Μπανούσης, Καπουράνης, Παπάζογλου, Περογαμβράκης, Μπούρμπος, Βερόν, Λαμπρόπουλος, Κουτσιανικούλης, Μονιάκης, Σόουζα, Σαρ, Ιωαννίδης και Αγριμάκης.

Εκτός έμειναν ο τραυματίας Χαριτωνίδης και οι Κυζιρίδης, Γιαγκιόζης, Συνάνης, Χατζηκοσμάς, Βαλεριάνος, Κολιακουδάκης, Νύκταρης και Ροβίθης.

πηγή:sport.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger Widgets