Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Τράμπα Μουρίνιο-Μπενίτεθ και Ρονάλντο - Ρούνεϊ

Τα νέα «καυτά» μεταγραφικά σενάρια που κάνουν τον γύρο του κόσμου

Τράμπα Μουρίνιο-Μπενίτεθ και Ρονάλντο - Ρούνεϊ

Από τη νέα σεζόν ο Ρούνεϊ θα φοράει τη φανέλα της Ρεάλ και ο Κριστιάνο της Μαν. Γιουνάιτεντ σύμφωνα με δημοσιεύματα


 Όρεξη, φαντασία αλλά και… ερεθίσματα να έχει κανείς και τα ευφάνταστα μεταγραφικά σενάρια εύκολα κατασκευάζονται! Διότι μέχρι να αποδειχθούν αληθινά μόνο ως τέτοια μπορούν να χαρακτηριστούν, ειδικά όταν αφορούν σημαντικές προσωπικότητες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Βέβαια όσο πιο διάσημα είναι τα ονόματα, τόσο μεγαλύτερος είναι και ο ντρόπος που προκαλείται! Προσέξτε λοιπόν τα ακόλουθα:

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα triballfootball: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα αποτελέσει παρελθόν το ερχόμενο καλοκαίρι από τη Ρεάλ Μαδρίτης και θα επιστρέψει στην Αγγλία για λογαριασμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε μία μεταγραφή που θα σπάσει το φράγμα των 120 εκατ. ευρώ.

Για να συμβεί βέβαια αυτό, ο σερ Αλεξ Φέργκιουσον θα έχει προχωρήσει στην πώληση του άγγλου στράικερ Γουέιν Ρούνεϊ. Ενδεχομένως να γίνει τράμπα των δύο ποδοσφαιριστών με την Γιουνάιτεντ να «τσοντάρει» κάμποσες δεκάδες εκατ. ευρώ για να γίνει εφικτό το deal.

Σύμφωνα με την αγγλική εφημερίδα «Sun»: Ο προπονητής της Τσέλσι κ. Ράφα Μπενίτεθ θα είναι ο αντικαταστάτης του κ. Ζοζέ Μουρίνιο στον πάγκο της Βασίλισσας το ερχόμενο καλοκαίρι. Το ρεπορτάζ της πάντως ενισχύεται και από μία σχετική δήλωση του ισπανού τεχνικού στον «Guardian» σύμφωνα με την οποία «αυτή είναι η δουλειά που πάντοτε ονειρευόμουν. Δεν έκρυψα ποτέ ότι αγαπώ τη Ρεάλ Μαδρίτης».

Στο ίδιο κείμενο επισημαίνεται επίσης ότι ο Πορτογάλος τεχνικός της Βασίλισσας θα ακολουθήσει την αντίθετη πορεία επιστρέφοντας στο Λονδίνο για να συνεργαστεί ξανά με τον κ. Ρομάν Αμπραμόβιτς ως ο επόμενος προπονητής των Μπλε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger Widgets