Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Αυτό θα είναι το νέο Xbox;

Ένα έγγραφο 56 σελίδων που διέρρευσε από τη Microsoft αναφέρει τα νέα χαρκτηριστικά αλλά και την ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου Xbox.









Σύμφωνα με το έγγραφο το οποίο έχει κατέβει από την ιστοσελίδα που έκανε την εμφάνισή του, η νέα κονσόλα της εταιρίας αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2013 μαζί με το νέο Kinect 2 και η τιμή της θα είναι 300 δολάρια.
Επίσης οι πληροφορίες στο έγγραφο αναφέρουν οτι το Kinect 2 θα μπορεί να αναγνωρίζει μέχρι και τέσσερα άτομα τα οποία θα μπορούν να παίζουν καθιστά για να μην κουράζονται πολύ...



Στο εσωτερικό του το νέο Xbox, θα έχει έναν επεξεργαστή (6 ή 8 πυρήνων τεχνολογίας ARM) 4-6 φορές πιο δυνατό από αυτόν που έχει η τωρινή έκδοση της δημοφιλούς κονσόλας της εταιρίας ενώ θα υποστηρίζει και BluRay.
Τέλος θα υποστηρίζει και την τεχνολογία Fortaleza η οποία υποστηρίζει γυαλιά augmented reality τα οποία θα χρησιμοποιούν WiFi και 4G δίκτυα για να παρέχουν τις πληροφορίες στο χρήστη.



Τέλος στο έγγραφο αναφέρεται πως η Microsoft ελπίζει με το νέο Xbox να πουλήσει συνολικά 100 εκατομμύρια τεμάχια μέσα στα επόμενα 10 χρόνια.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger Widgets