Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Surface: Η απάντηση της Microsoft στο iPad (ΦΩΤΟ)

Το πρώτο της tablet που ονομάζεται Surface παρουσίασε η Microsoft, με την ελπίδα ότι θα μπορέσει να «χτυπήσει» την Apple και το iPad της.

Το Surface είναι... εφοδιασμένο με Windows 8, το νέο λειτουργικό της εταιρίας. Το καινοτόμο χαρακτηριστικό του νέου Surface είναι ότι το αποσπώμενο προστατευτικό κάλυμμα της οθόνης θα ενσωματώνει το πληκτρολόγιο και το track pad της συσκευής. 


Επιπλέον, είναι εξοπλισμένο με δύο θύρες USB για την σύνδεση με περιφερειακές συσκευές, όπως εκτυπωτές και δευτερεύουσες οθόνες.

Στο πίσω μέρος του Surface βρίσκεται η ενσωματωμένη βάση στήριξης που επιτρέπει στη συσκευή να χρησιμοποιηθεί σε όρθια θέση και ως laptop. Το πάχος του δεν ξεπερνά τα 9.3 χιλιοστά ενώ η οθόνη υψηλής ευκρίνειας είναι διαγωνίου 10,6 ιντσών.



Το πρώτο tablet της Microsoft είναι εξοπλισμένο με δύο κάμερες, στο μπροστινό και το πίσω μέρος της συσκευής και θα είναι διαθέσιμο με μνήμη 64 ή 128 Gigabytes. 

Μην περιμένετε να μάθετε πόσο θα κοστίζει ή πότε θα κυκλοφορήσει στην αγορά. Η Microsoft δεν έχει ανακοινώσει τίποτα ακόμα...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger Widgets