Σάββατο, 2 Ιουνίου 2012

Ο Μπάγεβιτς ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Ατρόμητου


Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στον πάγκο του Ατρόμητου θα έχει συνεργάτες τον Λύσσανδρο Γεωργαμλή (στο μέσον) και τον Δημήτρη Μπουρουτζίκα (δεξιά)Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς είναι ο νέος προπονητής του Ατρόμητου, καθώς η «κυανόλευκη» ΠΑΕ ανακοίνωσε σήμερα την πρόσληψη για τα επόμενα δύο χρόνια του 63χρονου τεχνικού, ο οποίος διαδέχεται στο «τιμόνι» της ομάδας τον Γιώργο Δώνη. 

Η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου του Περιστερίου αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής: «Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία της με τον προπονητή Ντούσαν Μπάγεβιτς για τα επόμενα δύο χρόνια. 

Ο πιο πετυχημένος και πολυνίκης τεχνικός στην σύγχρονη ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου αποδέχθηκε την πρόταση της ομάδας μας έπειτα από την ολοκλήρωση του κύκλου των διαδοχικών επαφών με τον τεχνικό διευθυντή κ. Γιάννη Αγγελόπουλο αλλά και την καταλυτική συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Γιώργο Σπανό». Συνεργάτες του θα είναι οι Λύσσανδρος Γεωργαμλής και Δημήτρης Μπουρουτζίκας.

Με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του Ατρόμητου μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας, ο νέος προπονητής της ομάδας τόνισε: «Συμφώνησα να αναλάβω τον Ατρόμητο, μια ομάδα στην οποία υπάρχουν οργάνωση και συνέπεια, συνθήκες που επιθυμώ, αλλά και θεωρώ απαραίτητες. Μια ομάδα που αποδεικνύει ότι θέλει να είναι ανταγωνιστική και αυτό είναι σημαντικό. Στόχος μου είναι να δώσω στον Ατρόμητο τα στοιχεία της δικής μου δουλειάς».
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger Widgets